Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
schipper logo
schipper kozijnen
Veelgestelde vragen

Over ons

Kozijnen montage Leeuwarden

Over ons

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed & betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter Dakkapellen en Schipper Kozijnen.

In 2011 is de heer Veenstra begonnen als zelfstandig ondernemer in de montage van houten deuren, ramen en kozijnen voor de utiliteitsmarkt. Het montagebedrijf groeide al snel uit tot een vaste partner van enkele grote bedrijven in de houttechniek.

schipper logo
voorzijde showroom kozijnenmontageleeuwarden.nl
In eigen huis

Ruiter & Eigen showroom

In 2014 hebben de heer Veenstra en de heer Haanstra het dealerschap van Ruiter Dakkapellen overgenomen voor de regio Noord-Nederland (Groningen-Friesland-Drenthe). Met een mooie showroom en vakbekwaam personeel zijn wij al jaren actief met het plaatsen van prefab dakkapellen.

In 2016 is het bedrijf overgegaan naar een andere vestiging. Sinds 2017 is de vestiging aan de Venusweg 13 in Leeuwarden ook verkooppunt geworden van Schipper kozijnen. Door de blijvende vraag naar kunststof kozijnen in de regio Friesland is in september 2020 besloten een eigen projectleiding (inmeetdeskundige) en montageteam op te leidden tot het plaatsen van kozijnen, schuifpuien, tuindeuren, voordeuren, gevelbekleding, raamdecoratie en horren.

Vacature kozijn monteur voor fulltime dienst betrekking.

Wij bieden: - 40 uur per week - goed salaris (afhankelijk van werk ervaring) - opleidingsmogelijkheden - een prettige werksfeer Wij vragen: - BE rijbewijs - aantoonbare werkervaring in de bouw - bouw gerelateerde diploma’s - zelfstandig, klantvriendelijke houding Voor interesse kunt u mailen naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl of bellen naar 058-2801524, voor vragen kunt u ook bellen naar 058-2801524

Vacature kozijn monteur voor fulltime dienst betrekking.

Wij bieden: - 40 uur per week - goed salaris (afhankelijk van werk ervaring) - opleidingsmogelijkheden - een prettige werksfeer Wij vragen: - BE rijbewijs - aantoonbare werkervaring in de bouw - bouw gerelateerde diploma’s - zelfstandig, klantvriendelijke houding Voor interesse kunt u mailen naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl of bellen naar 06-83588144, voor vragen kunt u ook bellen naar 06-83588144