Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
Image Alt
Veelgestelde vragen

Ramen

Schipper

Ramen

De Schipper ramen die wij plaatsen worden altijd in combinatie geleverd met Schipper kozijnen. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in een trend kozijnprofielen of als cube kozijn profielen. Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies? Maakt u dan een afspraak in onze showroom via 058 280 1524 of stuur een email naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl

Standaard wordt het voor kunststof kenmerkende binnendraaiende draaikiep raam toegepast. Hieronder een aantal voordelen op een rijtje:

 • Ongeacht de weersomstandigheden kunnen deze ramen altijd in de kiepstand geopend blijven staan om te ventileren.
 • De ramen kunnen van binnenuit gemakkelijk schoongemaakt worden.
 • Zomer/winter-stand maakt het mogelijk om zelf de gewenste kiepstand van het raam te kiezen. Hierbij zorgt de zomerstand voor de grote opening en de winterstand voor een kleine (kier) opening van het kiepraam.
 • Met afsluitbare raambomen voldoen onze draaikiepramen aan Politiekeurmerk veilig wonen en is het raam ook kindvriendelijk.
Schipper

telescoop- uitzetijzer
& stolpramen

Naar buitendraaiende ramen zijn ook mogelijk bij trend kozijnprofielen en worden geleverd met een telescoop- uitzetijzer. Hierbij komt de kiepmogelijkheid te vervallen.

Uitzetramen of valramen zijn ook mogelijk bij trend kozijnprofielen en worden standaard geleverd met telescoop- uitzetter of valschaar. Dit kan bijvoorbeeld toegepast worden in een bovenlicht van een vast raam of in een toilet of badkamer.

Ook plaatsen wij stolpramen die te combineren zijn met trend kozijnprofielen. Onder stolpramen verstaan wij een raam bestaand uit twee delen zonder middenstuk. Het ene deel draait naar links open en het andere deel draait naar rechts open. Zet u beide ramen open dan ontstaat er één grote opening. De meest gebruikelijke versie is de binnendraaiende variant waarbij één raam draai-kiep en het ander alleen draaiend is.

De draaikiepramen voldoen standaard aan inbraak vertragingsklasse 2 conform politie keurmerk veilig wonen en de normen die worden gesteld aan het SKG-keurmerk.

Vragen?

Contact

  Bellen of mailen

  Contactgegevens

  Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

  058 280 1524

  info@kozijnenmontageleeuwarden.nl