Buitendeuren

Buitendeuren zijn een belangrijk onderdeel van een huis en hebben een grote invloed op de uitstraling en veiligheid van het pand. Bij Kozijnen Montage Leeuwarden begrijpen we dit als geen ander en bieden we een ruime keuze aan hoogwaardige buitendeuren die aan al uw eisen voldoen.

Onze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, waardoor er voor elk huis en budget een passende oplossing is. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten voordeur of een moderne achterdeur, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Daarnaast hechten we bij Kozijnen Montage Leeuwarden veel waarde aan veiligheid en energiezuinigheid. Daarom zijn al onze deuren voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk en hebben ze uitstekende isolerende eigenschappen.

Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor een vakkundige en snelle montage van uw nieuwe buitendeuren. Zo geniet u binnen de kortste keren van een veilige, stijlvolle en energiezuinige woning.

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Venusweg 13. Hier krijgt u een impressie van de mogelijkheden welke wij u te bieden hebben. Bekijk en vergelijk de verschillende kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien en de materialen die wij daarbij gebruiken. Wij nemen bij uw bezoek alle tijd voor een persoonlijk advies. Dit zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw kunststof kozijnen.

Onze showroom is van maandag t/m vrijdag op afspraak geopend.

Een greep uit ons werk

Keurmerk

Onze naar buitendraaiende achterdeuren zijn standaard voorzien van een krukstel op het langschild, blank geanodiseerd, veiligheidsmeerpuntslot (automatisch sluitend), inbraak vertragingsklasse 2 wat voldoet aan politie keurmerk veilig wonen en de normen die worden gesteld aan het SKG-keurmerk. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in trend kozijn profielen.

Wilt u de cilinders gelijk sluitend maken met de rest van het project, of wilt u een buitenschild uitgevoerd met een kerntrekbeveiliging (SKG klasse 3)? Dat kan! Wij maken elke deur volledig naar uw wensen.

Ook plaatsen wij stolpdeuren of anders gezegd buitendraaiende tuindeuren. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in trend kozijn profielen.
Uiteraard kunnen wij ook binnendraaiende tuindeuren leveren. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in trend kozijn profielen en ook in cube kozijn profielen.

Contact

Contactgegevens

Rienk de Jager

Adviseur deuren & kozijnen