Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 230 0480 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
schipper logo
buitendeur impressie
Veelgestelde vragen

Buitendeuren

Kozijnen Montage Leeuwarden

Buitendeuren

De Schipper deuren die wij plaatsen zijn altijd in combinatie met Schipper kozijnen. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in ‘trend kozijn‘ profielen of als ‘cube kozijn‘ profielen. Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies? Maakt u dan een afspraak in onze showroom via 058 230 0480 of stuur een email naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl

De voordeur is de blikvanger van uw woning en moet goed bij de woning passen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan voordeuren voor u waardoor u meer vrijheid krijgt in het maken van de juiste keuze voordeur. Deuren van Schipper Kozijnen zijn standaard uitgevoerd met mee gelaste verstevigingshoeken. Neem gerust eens een kijkje op de website van Schipper kozijnen voor de mogelijkheden.

buitendeur close-up
Kozijnen Montage Leeuwarden

Keurmerk

Onze naar buitendraaiende achterdeuren zijn standaard voorzien van een krukstel op het langschild, blank geanodiseerd, veiligheidsmeerpuntslot (automatisch sluitend), inbraak vertragingsklasse 2 wat voldoet aan politie keurmerk veilig wonen en de normen die worden gesteld aan het SKG-keurmerk. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in trend kozijn profielen.

Wilt u de cilinders gelijk sluitend maken met de rest van het project, of wilt u een buitenschild uitgevoerd met een kerntrekbeveiliging (SKG klasse 3)? Dat kan! Wij maken elke deur volledig naar uw wensen.

Ook plaatsen wij stolpdeuren of anders gezegd buitendraaiende tuindeuren. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in trend kozijn profielen.
Uiteraard kunnen wij ook binnendraaiende tuindeuren leveren. Hiervan geldt dat deze zijn te verkrijgen in trend kozijn profielen en ook in cube kozijn profielen.

Vragen?

Contact

    Bellen of mailen

    Contactgegevens

    Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

    058 230 0480

    info@kozijnenmontageleeuwarden.nl