Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
schipper logo
city cube kozijn
Veelgestelde vragen

Kunststof kozijnen

Schipper kozijnen

Kunststof kozijnen

De kozijnen die wij plaatsen zijn van Schipper Kozijnen. Zij gebruiken het hoogwaardige K-Vision systeem voor het fabriceren van kunststof kozijnen in hun eigen fabriek. De keuze voor het kozijn wat bij u past is een persoonlijke keuze. Hieronder omschrijven wij kort de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies? Maakt u dan een afspraak in onze showroom via 058 280 1524 of stuur een email naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl

Trend Kozijn
Trend kozijn

Een trend kozijn is een schuin kozijnprofiel in een verdiept kozijn wat door de ‘kenners’ niet is te onderscheiden van houten kozijnen. Dit maakt deze kozijnen toepasbaar in een breed spectrum aan woningen.

Cube Kozijn
Cube kozijn

Een cube kozijn is een recht kozijnprofiel in een verdiept kozijn. De onderstijl is altijd nog schuin zoals dit ook bij hout het geval is. De rechte profielen en verbindingen zorgen samen voor een robuust uiterlijk.

Kozijn Cube City
Cube-city kozijn

Een cube-city kozijn is een recht kozijnprofiel met een verspringend bovenlicht. Dit is zeer geschikt voor monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.