Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze geworden bij het bouwen of renoveren van woningen. Ze bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Ten eerste zijn kunststof kozijnen duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en UV-straling, waardoor ze niet rotten, kromtrekken of vervagen zoals houten kozijnen dat wel kunnen doen.

Daarnaast bieden kunststof kozijnen uitstekende isolatie, waardoor ze helpen om energie te besparen en de energie-efficiëntie van een woning te verbeteren. Ze verminderen warmteverlies en houden geluid buiten, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat.

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze passen bij elke architectonische stijl. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en vereisen geen schilderwerk, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn.

Kortom, kunststof kozijnen bieden duurzaamheid, onderhoudsgemak, uitstekende isolatie en esthetische veelzijdigheid. Ze zijn een moderne en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige kozijnen die lang meegaan en de waarde van hun woning verhogen.

De kozijnen die wij plaatsen zijn van Schipper Kozijnen. Zij gebruiken het hoogwaardige K-Vision systeem voor het fabriceren van kunststof kozijnen in hun eigen fabriek. De keuze voor het kozijn wat bij u past is een persoonlijke keuze. Hieronder omschrijven wij kort de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies? Maakt u dan een afspraak in onze showroom via 058 230 0480 of stuur een email naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl

Trend Kozijn
Trend Kozijn

Een trend kozijn is een schuin kozijnprofiel in een verdiept kozijn wat door de ‘kenners’ niet is te onderscheiden van houten kozijnen. Dit maakt deze kozijnen toepasbaar in een breed spectrum aan woningen.

Cube Kozijn
Cube Kozijn

Een cube kozijn is een recht kozijnprofiel in een verdiept kozijn. De onderstijl is altijd nog schuin zoals dit ook bij hout het geval is. De rechte profielen en verbindingen zorgen samen voor een robuust uiterlijk.

Kozijn Cube City
Cube-city Kozijn

Een cube-city kozijn is een recht kozijnprofiel met een verspringend bovenlicht. Dit is zeer geschikt voor monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

GEALAN S9000 NL BASE Kozijn

De GEALAN S9000 NL Base is een slank kozijn met een diepte werking door de 15 graden schuinte. Van de kozijnprofielen die wij aanbieden is de S9000 de meer kostenbesparende optie.