Gealan NL Base Kozijn

GEALAN NL Base Kozijn biedt met het nieuwe kozijn-systeem S 9000 NL een modern en innovatief product aan dat perfect past bij de luxe, lifestyle en geavanceerde techniek van hedendaagse woningen. Het systeem is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria. Het kozijn heeft een 3-dichting-systeem dat in het hele systeem is geïntegreerd, met een flexibele middendichting die zorgt voor de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid. Het systeem is geschikt voor kozijnen, deuren en hefschuifdeuren van het hoogste niveau en biedt daarmee een complete oplossing voor moderne woningen.

Meer weten over GEALAN NL Base Kozijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom de S 9000 NL?

Veelzijdig

Of u nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen, deuren of een hefschuifsysteem, het S 9000 NL systeem biedt een passende oplossing.

Dit innovatieve systeem is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van isolatie, veiligheid en design.

Duurzaam en kleurvast

Al meer dan 40 jaar zet GEALAN-acrylcolor® de standaard voor kleurvaste, fraaie en duurzame kunststof kozijnen.

GEALAN-acrylcolor® is een uniek kleursysteem dat door middel van co-extrusie een hoogwaardige PMMA-toplaag op PVC-basismateriaal aanbrengt. Deze innovatieve technologie resulteert in ongeëvenaarde voordelen.

Kracht en stabiliteit

Ervaar ongeëvenaarde stabiliteit en veiligheid met de innovatieve STV®-lijmtechniek voor kozijnen en deuren.

In tegenstelling tot traditionele methodes waarbij glas met kit of scharnieren aan het kozijn wordt bevestigd, biedt STV® een permanent gelijmde verbinding. Deze unieke techniek creëert een onbreekbaar geheel.

Isolatie schuim

GEALAN tilt energie-efficiëntie naar een hoger niveau met IKD® isolatie.

Deze innovatieve technologie vult de holle ruimtes in de kozijnprofielen met hoogwaardig schuim, waardoor de thermische prestaties aanzienlijk worden verbeterd.

Contact

Contactgegevens

Rienk de Jager

Adviseur deuren & kozijnen