Schuifpui

Met een hoogwaardige kunststof schuifpui bent u verzekerd van een ruime en naadloze overgang naar uw tuin, terras of balkon. Deze puien bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar stellen u ook in staat om op warme dagen de schuifdeuren te openen, waardoor uw huis wordt geventileerd en gekoeld. De soepele werking van de hefschuifpui vindt plaats aan de binnenzijde van het vaste glas, waarbij u de pui kunt bedienen met behulp van een hendel aan de binnen- en/of buitenzijde van de schuifdeur. Schuif simpelweg de deur opzij om deze te openen of te sluiten, en u kunt de deur op elk gewenst moment vergrendelen.

Onze kunststof schuifpuien zij standaard uitgerust met HR++ glas aan de binnen- en buitenzijde, met een extra laag voor veiligheid en om het risico op doorval te minimaliseren. Hierdoor voldoen ze aan de strenge eisen van het VKG-keurmerk. Onze schuifpuien worden exclusief geleverd in het trendy kunststof profiel. Standaard is de pui uitgerust met een handgreep aan de binnenzijde en een komgreep aan de buitenzijde, en voldoet aan inbraakwerendheidsklasse 2 volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Enkele voordelen van onze schuifpuien zijn:

  • Ze zijn bestand tegen harde wind en kunnen niet plotseling dichtslaan.
  • U hoeft geen rekening te houden met draaiende deuren in uw kamer of op uw terras.
  • Dankzij het overvloedige glas krijgt u veel natuurlijk daglicht binnen.
  • U geniet van een ruime doorgang en een gevoel van ruimtelijkheid.

Als u vragen heeft of vrijblijvend advies wenst, nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken in onze showroom. U kunt ons bereiken via 058 280 1524 of stuur een e-mail naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte kunststof schuifpui voor uw woning.

Een greep uit ons werk

Contact

Contactgegevens

Rienk de Jager

Adviseur deuren & kozijnen