Gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is een innovatieve en duurzame keuze voor het verfraaien en beschermen van de buitenkant van gebouwen. Gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof, biedt Keralit een aantrekkelijk alternatief voor traditionele gevelmaterialen zoals hout of stucwerk.

Wat Keralit onderscheidt, is zijn weerbestendigheid en onderhoudsarme karakter. De gevelbekleding is bestand tegen allerlei weersinvloeden, waaronder regen, wind, UV-straling en temperatuurwisselingen. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor de diverse klimatologische omstandigheden waarmee gebouwen te maken kunnen krijgen. Dankzij de UV-bestendige toplaag behoudt Keralit bovendien langdurig zijn kleur en esthetische uitstraling.

Een groot voordeel van Keralit gevelbekleding is het feit dat het vrijwel onderhoudsvrij is. In tegenstelling tot hout hoeft het niet geschilderd, gebeitst of behandeld te worden om zijn kwaliteit te behouden. Dit bespaart niet alleen kosten op lange termijn, maar vermindert ook de noodzaak van regelmatig onderhoud. De duurzaamheid van Keralit draagt ook bij aan milieuvriendelijke bouwpraktijken, omdat het materiaal recyclebaar is en geen schadelijke stoffen afgeeft.

De gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan de architectonische stijl van een gebouw. Of het nu gaat om een modern kantoorgebouw, een traditionele woning of een industrieel pand, Keralit biedt esthetische veelzijdigheid.

Keralit gevelbekleding is een aantrekkelijk, duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor traditionele gevelmaterialen. Het combineert esthetische veelzijdigheid met weerbestendigheid en draagt bij aan milieuvriendelijke bouwpraktijken. Kortom, Keralit is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en aantrekkelijke oplossing voor gevelbekleding.

Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via info@kozijnenmontageleeuwarden.nl

Waarom Keralit

Onderhoudsarm en dus niet meer schilderen
Kleurvast en weersbestendig door de UV bestendige toplaag
Lange levensduur
Milieuvriendelijk gemaakt van gerecycled plastic
10 jaar garantie
Gevelbekleding kozijnenmontage Leeuwarden

Contact

Contactgegevens

Rienk de Jager

Adviseur deuren & kozijnen