Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
Image Alt
Veelgestelde vragen

Raamdecoratie/horren

Kozijnen Montage Leeuwarden

Raamdecoratie/horren

Raamdecoratie zoals rolgordijnen, plissés en jaloezieën kleden de ruimte echt aan. Raamdecoratie zorgt voor sfeer, temperatuurregulatie, privacy en de mogelijkheid om de ruimte te verduisteren. Onze raamdecoratie is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. De systemen van Keje raamdecoratie zijn namelijk uitgevoerd in een aluminium frame en wordt met een magneet-en staalband op het kozijn gemonteerd. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème of antraciet. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet-staalband kan het product makkelijk verwijderd worden van het kozijn om bijvoorbeeld het raam schoon te maken. In het Keje assortiment kunnen wij rolgordijnen, plissés en jaloezieën volledig naar uw wensen samenstellen. De stoffen voor de rolgordijnen en plissés zijn leverbaar in diverse kleuren. Vraag hierna bij ons in de showroom.

Kozijnen Montage Leeuwarden

Plissés

Daarnaast hebben wij nog de plissés van novatrade in ons assortiment. Het grote voordeel hiervan is dat dit gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleider rail hiervan monteren wij op het glas in ‘de dag’ van het kozijn. Deze raamdecoratie is leverbaar in enkelvoudig of honinggraad plissé. Het frame/profiel is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème of antraciet. De stoffen voor de plissés zijn leverbaar in diverse kleuren. Vraag hierna bij ons in de showroom.

Onze horren zijn gemonteerd aan de buitenzijde van het raam. Dit geeft als grootste voordeel dat het draai-kiep raam gewoon bedient kan worden zonder dat de hor verwijdert hoeft te worden. De hor is geheel weersbestendig. Het wordt dan ook geadviseerd om de hor ook in de winter gewoon voor het draai-kiep raam te laten. De kleur van het hor-gaas is standaard grijs. Dit valt het minste op als u van buitenaf gezien naar de dakkapel kijkt. Rondom het hor-gaas zit een metalen frame het welk wij in elke gewenste kleur aan u kunnen leveren.

Vragen?

Contact

    Bellen of mailen

    Contactgegevens

    Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

    058 280 1524

    info@dakkapellenleeuwarden.nl