Raamdecoratie

Raamdecoratie, zoals horren, rolgordijnen, plissés en jaloezieën kleden een ruimte echt aan. Raamdecoratie zorgt voor sfeer, temperatuurregulatie, privacy en de mogelijkheid om de ruimte te verduisteren. Onze raamdecoratie is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. De systemen van Keje raamdecoratie zijn namelijk uitgevoerd in een aluminium frame en worden met een magneet-en staalband op het kozijn gemonteerd. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème of antraciet. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet-staalband kan het product makkelijk verwijderd worden van het kozijn om bijvoorbeeld het raam schoon te maken. In het Keje assortiment kunnen wij rolgordijnen, plissés en jaloezieën volledig naar uw wensen samenstellen. De stoffen voor de rolgordijnen en plissés zijn leverbaar in diverse kleuren. Vraag hierna bij ons in de showroom.

raamdecoratie met hor

Plissés

Daarnaast hebben wij nog de plissés van Novatrade in ons assortiment. Het grote voordeel hiervan is dat dit gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleider rail hiervan monteren wij op het glas in ‘de dag’ van het kozijn. Deze raamdecoratie is leverbaar in enkelvoudig of honinggraad plissé. Het frame/profiel is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème of antraciet. De stoffen voor de plissés zijn leverbaar in diverse kleuren. Vraag hierna bij ons in de showroom.

Onze horren zijn gemonteerd aan de buitenzijde van het raam. Dit geeft als grootste voordeel dat het draai-kiep raam gewoon bedient kan worden zonder dat de hor verwijdert hoeft te worden. De hor is geheel weersbestendig. Het wordt dan ook geadviseerd om de hor ook in de winter gewoon voor het draai-kiep raam te laten. De kleur van het hor-gaas is standaard grijs. Dit valt het minste op als u van buitenaf naar de dakkapel kijkt. Rondom het hor-gaas zit een metalen frame het welk wij in elke gewenste kleur aan u kunnen leveren.

raamdecoratie met hor

Contact

Contactgegevens

Rienk de Jager

Adviseur deuren & kozijnen