Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 230 0480 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
schipper logo
schuifpuien impressie
Veelgestelde vragen

Schuifpuien

Kozijnen Montage Leeuwarden

Schuifpuien

Met een kunststof hefschuifpui bent u gegarandeerd van een ruime doorgang naar uw tuin, terras of balkon. Daarbij is het heerlijk om op warme dagen de schuifpui te openen en hiermee het huis te ventileren en koelen. De hefschuifpui rijdt aan de binnenzijde van het vaste glas. U bedient de pui d.m.v. een hendel aan de binnen (en/of buitenzijde) van de schuifpui. Vervolgens kunt u door de deur te schuiven deze openen en dicht doen. Tevens kunt u op elk gewenst punt de deur weer laten zakken (vastzetten). Onze schuifpuien zijn standaard voorzien van HR++ glas binnen en buiten gelaagd. Dit om doorval gevaar te voorkomen en tevens de voldoen aan de eisen welke gesteld zijn vanuit het VKG-keurmerk. Een schuifpui kan uitsluitend geleverd worden in het trend kunststof profiel. Standaard is de schuifpui voorzien van binnen bediening en buiten een komgreep, inbraak vertragingsklasse 2 voldoet aan politie keurmerk veilig wonen. Voordelen van een schuifpui zijn:

 • Schuifdeuren kunnen niet over de kop waaien
 • Geen hinderlijke draaideuren in de kamer of op het terras
 • Veel glas en dus ook veel daglicht
 • Ruime doorgang en ruimtelijk gevoel

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies? Maakt u dan een afspraak in onze showroom via 058 230 0480 of stuur een email naar info@kozijnenmontageleeuwarden.nl

schuifdeur impressie
Vragen?

Contact

  Bellen of mailen

  Contactgegevens

  Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

  058 230 0480

  info@kozijnenmontageleeuwarden.nl