Kunststof kozijnen Leeuwarden

Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit met Kunststof kozijnen in Leeuwarden. Met een reputatie voor vakmanschap en innovatie bieden onze kozijnen niet alleen een verfijnde uitstraling voor elk huis of bedrijfspand, maar ook een langdurige oplossing voor weerbestendige en onderhoudsarme ramen en deuren.

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, onze kozijnen worden op maat gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. Stap binnen in een wereld van kwaliteit en stijl, en geef uw woning in Leeuwarden een tijdloze uitstraling met onze hoogwaardige Kunststof kozijnen.

Top 5 redenen om te kiezen voor kunststof kozijnen

1. Kunststof heeft een aantrekkelijke prijs

Kunststof is van nature een stuk goedkoper dan materialen zoals hout, aluminium of staal. Dit komt doordat het eenvoudig te bewerken is, waardoor de productiekosten lager liggen. Dit prijsvoordeel merkt u direct: kunststof kozijnen zijn tot wel 15% goedkoper dan houten varianten. Het verschil met aluminium of stalen kozijnen is zelfs nog groter.

2. Onderhoudsarm en een lange levensduur

In tegenstelling tot houten kozijnen die geschilderd moeten worden, vergt kunststof nauwelijks onderhoud. Schoonmaken met een vochtige doek is vaak al voldoende. Dit bespaart u niet alleen tijd en geld, maar voorkomt ook vervelende klussen.

3. Duurzaamheid

Kunststof kozijnen gaan met gemak 50 jaar mee. Dit betekent dat u minder vaak nieuwe kozijnen hoeft te kopen, wat resulteert in minder afval. In vergelijking met houten kozijnen die vaker vervangen moeten worden, levert dit een aanzienlijke besparing op.

4. Veel opties

Veelzijdigheid in kleuren, patronen en maten: Kunststof kozijnen bieden ongekende vrijheid. Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en maten, zonder dat de prijs de pan uit rijst. Of je nu een klassieke of moderne woning hebt, er is altijd een kunststof kozijn dat perfect past.

Maatwerk tegen scherpe prijzen: In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is maatwerk met kunststof kozijnen zeer betaalbaar. Sterker nog, het prijsverschil met een prefab kozijn is vaak minimaal. Zo geniet je altijd van een kozijn dat perfect aansluit bij jouw woning.

5. Veiligheid

Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen en deze op de juiste manier laat monteren, ben je verzekerd van een veilige woning. Kwalitatief hang- en sluitwerk maakt het inbrekers een stuk lastiger om binnen te komen. De kozijnen zijn stevig en uitmuntend bestand tegen forceren, waardoor de kans op een geslaagde inbraak aanzienlijk verkleint.

Ook bij brand biedt kunststof een belangrijke veiligheidstroef. Kunststof is van nature moeilijk ontvlambaar, waardoor brand zich minder snel kan verspreiden. Hierdoor functioneren kunststof kozijnen als brandvertragende elementen in je woning. Voor optimale brandveiligheid kies je uiteraard voor gecertificeerde brandwerende kozijnen.

Onze kozijnprofielen

Bij Kozijnen Montage Leeuwarden uit Friesland werken we alleen met topmerken, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Wij bieden kozijnen aan van Schipper en GEALAN. Deze merken staan bekend om hun duurzame en hoogwaardige kozijnen. U kunt bij ons terecht voor kunststof kozijnen in verschillende stijlen en kleuren, zodat u altijd een kozijn vindt dat perfect bij uw woning past.

Trend Kozijn
Trend Kozijn

Een trend kozijn is een schuin kozijnprofiel in een verdiept kozijn wat door de ‘kenners’ niet is te onderscheiden van houten kozijnen. Dit maakt deze kozijnen toepasbaar in een breed spectrum aan woningen.

Cube Kozijn
Cube Kozijn

Een cube kozijn is een recht kozijnprofiel in een verdiept kozijn. De onderstijl is altijd nog schuin zoals dit ook bij hout het geval is. De rechte profielen en verbindingen zorgen samen voor een robuust uiterlijk.

Kozijn Cube City
Cube-city Kozijn

Een cube-city kozijn is een recht kozijnprofiel met een verspringend bovenlicht. Dit is zeer geschikt voor monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

GEALAN S9000 NL BASE Kozijn

De GEALAN S9000 NL Base is een slank kozijn met een diepte werking door de 15 graden schuinte. Van de kozijnprofielen die wij aanbieden is de S9000 de meer kostenbesparende optie.

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat het plaatsen van nieuwe kozijnen een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij de tijd om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw woning en uw budget. Onze ervaren kozijnen monteurs zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om uw nieuwe kozijnen perfect te installeren. Wij zorgen ervoor dat elke stap in het proces zorgvuldig wordt uitgevoerd, zodat u verzekerd bent van een kozijn dat lang meegaat en er prachtig uitziet.

Onze service

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en diensten, waarbij we altijd streven naar maximale klanttevredenheid. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige renovatie. Bij Kozijnen Montage Leeuwarden kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en deskundig advies.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien. Bovendien zijn al onze producten energiezuinig en dragen ze bij aan een duurzamere toekomst.

Kozijnen Montage Leeuwarden staat voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

Trend kozijn
cube-city kozijn
close-up raam en kozijn

Contact

Contactgegevens

Rienk de Jager

Adviseur deuren & kozijnen