Over ons

Kozijnen Montage Leeuwarden is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Noord-Holland. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven vakmensen die stuk voor stuk gepassioneerd zijn over het vakmanschap dat zij leveren.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en diensten, waarbij we altijd streven naar maximale klanttevredenheid. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige renovatie. Bij Kozijnen Montage Leeuwarden kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en deskundig advies.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien. Bovendien zijn al onze producten energiezuinig en dragen ze bij aan een duurzamere toekomst.

Kozijnen Montage Leeuwarden staat voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

voorzijde showroom kozijnenmontageleeuwarden.nl

Historie

In 2011 is de heer Veenstra begonnen als zelfstandig ondernemer in de montage van houten deuren, ramen en kozijnen voor de utiliteitsmarkt. Het montagebedrijf groeide al snel uit tot een vaste partner van enkele grote bedrijven in de houttechniek.

In 2016 is het bedrijf overgegaan naar een andere vestiging. Sinds 2017 is de vestiging aan de Venusweg 13 in Leeuwarden ook verkooppunt geworden van Schipper kozijnen. Door de blijvende vraag naar kunststof kozijnen in de regio Friesland is in september 2020 besloten een eigen projectleiding (inmeetdeskundige) en montageteam op te leidden tot het plaatsen van kozijnenschuifpuien, tuindeuren, voordeuren, gevelbekledingraamdecoratie en horren.