Showroom

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Venusweg 13. Hier krijgt u een impressie van de mogelijkheden welke wij u te bieden hebben. Bekijk en vergelijk de verschillende kozijnen, deuren, ramen, schuifpui en dakkapellen en de materialen die wij daarbij gebruiken. Wij nemen bij uw bezoek alle tijd voor een persoonlijk advies. Dit zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw kunststof kozijnen.

Onze showroom is donderdag en vrijdag op afspraak geopend van 9:00 – 16:00. De rest van de week zijn wij telefonische of via de e-mail bereikbaar voor vragen.

Openingstijden

MaandagShowroom op afspraak geopend
DinsdagShowroom op afspraak geopend
WoensdagShowroom op afspraak geopend
DonderdagShowroom op afspraak geopend
VrijdagShowroom op afspraak geopend
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Laadpaal

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.

close up kozijn

Voorbereiding van uw bezoek

Bij een bezoek aan onze showroom is het verstandig al een aantal zaken voor te bereiden. U kunt dan gerichter kijken en wij kunnen u beter adviseren.

  • Maatvoering van de kozijnen die uw wilt vervangen, gemeten vanuit de binnenzijde van de woning.
  • Foto van elk kozijn wat u wilt laten vervangen bij voorkeur genomen vanaf de buitenzijde van de woning.
  • Indien de zijde van de woning waar u werkzaamheden wilt laten verrichten beperkt bereikbaar is (bv via een steeg achterom), foto’s van de omgeving waarbij de bereikbaarheid in beeld wordt gebracht.

Prijsopgave voor het vervangen van kozijnen

Wanneer we over voldoende informatie beschikken kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Deze ontvangt u enkele dagen na het bezoek aan onze showroom. Dit geeft ons de tijd om ons voorstel aan u goed uit te werken. Wilt u wel al graag wat tastbaars mee hebben naar huis? Dat kan, wij maken naar wens al reeds de tekeningen voor de te vervangen kozijnen. Hiervan krijgt u een kopie mee naar huis.
Bij het ondertekenen van de schriftelijke offerte komen wij de kozijnen bij u thuis nameten waarna deze in productie worden genomen in de fabriek van Schipper kozijnen. Enkele weken voor plaatsing ontvangt u bericht van ons voor het maken van een montage afspraak bij u thuis.