Kozijnen montage Leeuwarden

Wij zijn Kozijnen montage Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten van de merken Ruiter dakkapellen en Schipper Kozijnen.

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 230 0480 info@kozijnenmontageleeuwarden.nl
schipper logo
kozijnen montage leeuwarden bus
Veelgestelde vragen

FAQ

Vraag & Antwoord

FAQ

Zijn jullie open omtrent het coronavirus?

Onze showroom is alleen op afspraak geopend. Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 16:00

Dealer van Schipper Kozijnen

Sinds 2020 is Kozijnen montage Leeuwarden erkend dealer en verkooppunt van Schipper kozijnen. Wij leveren uw kozijnen volgens de kwaliteitsnormen welke gesteld worden door Schipper kozijnen. De kozijnen worden op maat vervaardigt in Opmeer. Schipper kozijnen heeft al ruim 50 jaar ervaring met het op maat maken van kunststof kozijnen.

Wat is nou het VKG keurmerk

Kiest u voor een kunststof kozijnen leverancier met VKG Keurmerk, dan kiest u voor volledige zekerheid. Zo bent u zeker van gecontroleerde kwaliteit van alle onderdelen van uw kozijnen (van productie tot montage), van montage door gediplomeerde monteurs en profiteert u van financiële zekerheid door middel van het Waarborgfonds.